top of page

Praktisk

Uppsala är min huvudbas, men jag är öppen för att resa! Min niche är att porträttera människor och dokumentär-fotografi. Det älskar jag! Att fånga ögonblicken och riktiga människor.. 

Jag föredrar att fotografera i miljöer utomhus och va idérik med det som finns i min omgivning. Enkel vit/svart bakgrund och blixt kan jag fixa, men ingen klassisk studio. Jag är allergisk mot traditionella backdrops och stel studio-look. Av princip retuscherar jag inte. Naturligt är vackert! 

Ett mantra som stadigt går igen för mig är; Det ska va genuint.

 

För mig är det viktigt att personen på bilden, såväl erfaren som amatör, känner sig avslappnad och upplever fotograferingen på ett bra sätt. Av mina kunder får jag ofta höra att det va kul att fotograferas av mig!

headshot-portrait of the photographer

Jag erbjuder

  • Personliga porträtt

  • Professionella headshots

  • Lifestyle/Dokumentärfoto

Prislista

CV/headshot-fotografering (max 30 minuter)

När du snabbt behöver nya pressbilder, kort till CV, hemsida/LinkedIn etc.

Vi ses i din närmiljö, och fotograferar porträtt i dagsljus. Utomhus eller inomhus. I priset ingår 3 redigerade och högupplösta bilder som du fritt kan använda.

Pris: 1300:- inkl moms vardag/ 1600,- inkl moms helg

Porträttfotografering (1–2 timmar)

Här finns mer tid att prova olika bakgrunder och fotomiljöer, vilket alltid är en fördel. Dessa porträtt fotograferas under dagsljus, utomhus eller inomhus. I priset ingår minst 6 redigerade och högupplösta bilder.

Pris: 2.700:- inkl moms vardag/3000,- inkl moms helg

Lifestyle & grupp-foto (1–3 timmar)

Dokumentariska porträtt som fotograferas under dagsljus, utomhus eller inomhus. I priset ingår minst 10 redigerade och högupplösta bilder.

Pris: 4700:- inkl moms vardag/5000,- inkl moms helg

Bröllop

Dokumentariska porträtt från förberedelser till fest - allt eftersom vad som känns viktigt för er att föreviga under dagen. I priset ingår en förfotografering som vi gör några veckor innan!

Pris: från 7000,- inkl moms

*Resebidrag tillkommer vid fotografering utanför Uppsala.

bottom of page